Als je Lotte Vink zou moeten omschrijven, dan denk je meteen aan enthousiast, gedreven, ambitieus creatief en een groot oog voor detail. Dit alles zie je meteen terug in haar ontwerpen en uiteraard in haar eigen fijne huis; een wervelwind van gewaagde kleuren en materialen maar mét eenheid en -uiteindelijk het allerbelangrijkst- een heel fijne sfeer.

Lotte groeide op in een echt ondernemersgezin, haar oudere broer en vader hebben beiden bedrijven in de aannemerij, bouw- en sloopwereld. Zo kreeg ze al vanaf jongs af aan ondernemerschap en doorzettingsvermogen mee. Op jonge leeftijd was Lotte al creatief en startte ze haar eerste bedrijf in creatieve workshops in de garage van haar ouderlijk huis. Haar talent, behoefte om dingen te maken en 2 rechterhanden maakte dat Lotte koos voor een opleiding tot meubelmaakster. Met dit diploma op zak startte Lotte haar loopbaan aan de tekentafel bij een architectenbureau. Met Autocad in de vingers deed ze vervolgens praktijkervaring op aan de werkbank in een meubelmakerij en als tekenaar en ontwerpster bij verschillende high-end interieurbouwbedrijven. Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring.

Na de geboorte van haar dochter Keesje in 2017 ging Lotte naast haar werk aan de slag als freelance tekenaar en interior designer. Omdat de vraag naar haar werk bleef stijgen is Lotte sinds 2020 fulltime aan de slag als designer. Ze heeft nu een mooie mix van zakelijke klanten en particulieren met een groot en klein budget. En ieder project, groot of klein, gaat ze met dezelfde bevlogenheid en enthousiasme aan de slag!

“Met 2 jonge kids een eigen bedrijf starten… veel mensen hebben me voor gek verklaard… Maar ik kón niet anders. Het ondernemersvlammetje in mij doofde niet na de geboorte van mijn zoon Loet, sterker nog, het werd alleen maar groter. Vandaar dat ik in 2020 besloten heb om me 100% te gaan richten op Lotte Vink interieurontwerp. Ik vind het heerlijk om door middel van mijn tekeningen klanten te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Klanten kiezen mij omdat ik sta voor een goede basis waarbij warmte en sfeer voorop staan. Vervolgens combineer ik oude en nieuwe spullen, evenals oude en innovatieve materialen graag voor een schitterend én verrassend geheel.

Betaalbaar advies voor iedereen
Mijn missie is om mensen te helpen aan een fijn huis. Dat klinkt simpel maar geen één huis is hetzelfde. Waar voel je je fijn, waar wil je tot rust komen en waar wil je juist energie krijgen. Hoe gebruik je een ruimte en … Als we samen deze vragen beantwoord hebben, dán pas is een huis een thuis. En dat wil ik dit jaar voor iedereen bereikbaar maken.
Naast het ontwerpwerk wat ik nu doe voor het hoge luxe segment, ga ik mij daarom dit jaar op iets heel leuks nieuws richten: een interieurmasterclass. Deze cursus biedt iedereen de mogelijkheid om voor een klein bedrag een fantastisch interieur te ontwerpen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van
de cursus? Stuur mij een mail met je adresgegevens en mailadres en ik plaats je op de lijst voor informatie!”

Benieuwd wat Lotte voor jou kan betekenen?  Neem gerust contact op!