Enthousiast, gedreven, creatief  en een groot oog voor detail. Een treffende omschrijving van Lotte Vink. Kenmerkende eigenschappen die tevens haar interieurontwerpen typeren.

Opgegroeid in een echt ondernemersgezin uit de bouwwereld en geschoold als meubelmaakster heeft Lotte vele jaren ervaring opgedaan bij een architecten bureau aan de tekentafel, in een meubelmakerij aan de werkbank en bij verschillende interieurbouw bedrijven als tekenaar en ontwerpster. Na de geboorte van haar dochter werd het tijd voor een nieuwe stap: aan de slag als freelance tekenaar en interieurontwerpster.

Dankzij de enthousiaste klanten groeide haar klantenkring snel uit in zowel de particuliere als zakelijke sector.

“Ik vind het heerlijk om door middel van mijn tekeningen klanten te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn.  Mijn signatuur is te herkennen aan een goede basis waarbij warmte en sfeer voorop staan. Vervolgens combineer ik oude en nieuwe spullen, evenals oude en innovatieve materialen graag voor een schitterend én verrassend geheel. Na al die jaren kan ik nog steeds zeggen dat interieur echt mijn passie is, met dát enthousiasme ga ik met ieder project, groot of klein, aan de slag!”

Benieuwd wat Lotte voor jou kan betekenen?  Neem gerust contact op!