Wat gaan we doen?

Het programma
19 februari 2022

Plattegrond tekenen

Na een korte kennismaking met koffie en wat lekkers gaan we aan de slag met het opzetten van de plattegrond op schaal. Vervolgens pakken we er een transparant bij, waarop je verschillende schetsen maakt. Daarna tekenen we de definitieve indeling in.

Moodboard

Nu we de indeling bepaald hebben, gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Met luxe inspiratieboeken, mooie woonmagazines, kleurstalen en stoffen kun je je creativiteit de vrije loop laten!

Kleurplan + shoplist

We hebben de indeling en stijl bepaald. Tijd om de boel een beetje kleur te gaan geven. We maken een kleurenplan en overzicht van de meubels met maatvoering, zodat we gericht kunnen gaan shoppen.

Exclusief shoppen bij De Drie Keersen in De Lier

We verkassen naar De Drie Keersen in De Lier, een woninginrichter met de mooiste materialen. Een uur lang hebben we exclusief beschikking tot prachtige behangen, verfkleuren en stoffen. Je kunt je hier laten inspireren of direct spullen mee naar huis nemen om thuis meteen aan de slag te gaan met het uitvoeren van jouw ontwerp!

Waar ga je mee naar huis?

Een persoonlijk interieurplan

Een eigen plan bestaande uit: een plattegrond met een indeling op schaal, moodboard, kleurplan, shoplist en kleurstalen.

Een praktisch werkboek

Een handig en volledig boek, exclusief voor deelnemers van deze workshop, waar je thuis nog eens rustig doorheen kunt bladeren.

6 uur inspiratie en persoonlijk advies

Ik leg stap voor stap de verschillende aspecten van het maken van een interieurplan uit. Gedurende de dag mag je mij alle vragen stellen die je maar wilt! Met jaren ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige en exclusieve ontwerpen kan ik je helpen met al je interieurkwesties.

Een lach op je gezicht

Een heerlijke dag met verzorgde lunch, leuke mensen en vol creativiteit en inspiratie!

Meestgestelde vragen

Praktische informatie

De workshops worden gegeven in de orangerie bij mij thuis. Een fijne inspirerende ruimte waar we onder het genot van een knisperend haardvuur ons ontwerp kunnen maken.

Ambachtsweg 14
2291 EX Wateringen

Er kunnen 6 personen tegelijkertijd meedoen. Ben je geïnteresseerd om met een besloten groep een workshop te volgen? Stuur mij dan even een mailtje voor meer info. 

De prijs voor de workshop is €445,- per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch. Ook ligt er een startkit voor je klaar bestaande uit een A3-template, transparant, schaalliniaal, potlood en gum. Daarnaast ontvang je het werkboek boordevol informatie ter waarde van €95,-.

Het is belangrijk om kloppende maatvoering en duidelijke foto’s met een filmpje van de desbetreffende ruimte mee te nemen. Deze maten hebben we nodig om een kloppende tekening te maken. Verder kun je natuurlijk foto’s meenemen van lastige interieurkwesties, maar dat hoeft niet. Hier is alles aanwezig! 

Wat zeggen anderen over Lotte?

Lotte heeft me onwijs geholpen mijn huis een perfecte make-over te geven. Haar doe-dit en koop-dit tips zijn echt top geweest! Ik was zelf aardig op weg, maar miste wat finishing touches. Lotte zag precies wat er ontbrak. Door haar is mijn huis echt heel gaaf geworden: niet standaard, gedurfde keuzes, kleurrijk en toch rustig, sfeervol, en met de persoonlijke items die ik er graag in wilde hebben.

Renée van Holsteijn

Echt heel knap hoe ze alles heeft door vertaald, het ontwerp zit zó logisch in elkaar - alles klopt en komt samen. Ik snap al de keuzes en toch had ik het nooit zelf kunnen bedenken.

Rita

Adviezen op maat, super leuke, gave en creatieve ideeën. Ze is eerlijk maar kan zich ook goed in onze ideeën en smaak verplaatsen. Dat gaf mij vertrouwen en daardoor hebben we veel meer aangedurfd!

Marga Bol

Ja, ik doe mee!

Maak van je huis een thuis!